Make your own free website on Tripod.com

Teghbey Member

Lihatlah

Halaman Utama
GONDOR
MORDOR
Hubungi Kami
Gambar kami
Link Best
Gambar Betul
Lagu-Lagu

Di halaman ini, kami akan memperkenalkan sedikit sebanyak tentang diri kami.

autobot.gif

aragorn.jpg

SHAHIR = ARAGORN
 
Dialah ketua kumpulan ini. Dialah yang paling berani. Dialah yang sentiasa berada di posisi hadapan di medan pertempuran. Dialah jugak yang paling terrer dalam mencari nahas.

rotk_gandalf_800.jpg

Aizat = Gandalf
 
Dia adalah Gandalf the Wise(bukan the White). Dia adalah pengatur strategi bagi kumpulan GONDOR dalam usaha menentang puak MORDOR. Dia membuat pelurunya sendiri, iaitu peluru khas yang kuat dan keras. Dia juga selalunya tepat dalam menembak sasarannya.

characters_faramir_800.jpg

Mubin = Faramir
 
Dia merupakan peneghbey yang hampir sama cekap dengan Gandalf & Legolas. Dia selalu berada berhampiran dengan Aragorn untuk memberikan bantuan semasa Aragorn melancarkan serangan.

decepticon.gif

legolas_arrow.jpg

FADHIL = LEGOLAS
 
Dialah tentera terhebat dalam kumpulan ini. Dia hebat mencari tempat yang strategik. Dia jugak selalu tepat dalam menembak sasarannya. Dia adalah harapan GONDOR dalam pertempuran dengan MORDOR.

hobbits.jpg

Syahmi = Sam, Haiyi = Merry, Faiz = Pippin, Syafiq = Frodo
 
Sam, Merry, Pippin dan Frodo adalah hobbit-hobbit yang terpilih dalam peperangan untuk middle-earth. Mereka adalah tentera yang masih belum mahir dan belum cukup hebat dalam menentang musuh. Merekalah tentera yang kurang mahir dalam kumpulan GONDOR.

gimli.jpg

Jareer = Gimli
 
Dia merupakan seorang yang berani. Dia juga adalah seorang penyerang yang cekap dan tangkas. Dia adalah satria paling 'cargas' dan sentiasa aktif di medan peperangan dalam kumpulan ini. Dialah penguat semangat kumpulan GONDOR.

sauron.jpg

Anuar = Sauron
 
Walaupun hanya tinggal mata, jasadnya masih berkeliaran di dalam kegelapan medan perang. Dia selalunya mengambil posisi tertinggi untuk menyerang pihak lawannya iaitu GONDOR. Dia adalah ketua puak MORDOR dan Aragorn selalu menjadi sasarannya.

gollum2.jpg

Gollum = Qayyum

Seorang yang bleh kira handallah. Dia cekap gak dlm selok-belok medan peperangan. Dlm dunia sebenar,dia adalah anggota terbesar dalam puak Mordor. Dia amat digeruni pihak Gondor sekiranya dia mengamuk.

creatures_witchking1_800.jpg

Nasrul = Nazgul / Witch King
 
Dia adalah peneghbey paling hebat dalam puak MORDOR dan merupakan ancaman yang hebat bagi pasukan GONDOR. Hobbits merupakan sasaran kegemarannya. Kehebatannya terbukti apabila dia berjaya mengawal diri Frodo untuk menentang GONDOR.

guide_ring_pho3.jpg

Tawfik,Iskandar,Taufiq,Bakshah, = The Dark Riders/Ring Wraths

Mereka sentiasa bergerak dalam kumpulan. Kumpulan mereka merupakan kumpulan terbaik dlm puak Mordor. Mereka amat digeruni di kalangan Gondor. Mereka menggunakan semua peluang yang mereka ada demi mengalahkan pasukan Gondor.

Special Form